`

Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική επιστροφών

Επιστροφή λόγω υπαναχώρησης

Σε περίπτωση που αλλάξατε γνώμη και επιθυμείτε να επιστρέψετε το βιβλίο που έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που το παραλάβατε.

Το επιστρεφόμενο βιβλίο θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, όπως ακριβώς πριν από την πώλησή του.

Η επιστροφή του βιβλίου γίνεται ταχυδρομικά στην διεύθυνση Εκδόσεις ΕΑΠ, Χαριλάου Τρικούπη 6 -10 Αθήνα, 10679 (Εμπ. Κέντρο Atrium. 1ος Όροφος), τηλ 210 0080973, και πρέπει να εσωκλείεται απαραιτήτως η απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς. Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν εσάς.

Η επιστροφή του ποσού γίνεται εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος με πίστωση στον λογαριασμό της χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας σας, εφόσον τη χρησιμοποιήσατε για τη συναλλαγή ή με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας έχετε υποδείξει.

Επιστροφή ελαττωματικού προϊόντος

Σε περίπτωση που παραλάβατε κακέκτυπο βιβλίο, το αντικαθιστούμε με νέο, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία επιστροφής. Τα έξοδα που προκύπτουν από τη διαδικασία επιστροφής βαρύνουν εμάς. Η ενημέρωση για το ελαττωματικό προϊόν πρέπει να γίνει την ίδια ημέρα που το παραλάβατε ή την αμέσως επόμενη εργάσιμη, είτε τηλεφωνικά (στο 210 0080973) είτε ηλεκτρονικά (στο info[at]houp.gr).

`